Cortègen

Tjabbatjenahallååååå!
-
Jag vet inte vad det är för fel på mig. Varför bloggar jag ens? x) Jag tycker typ inte att det är så jätteroligt, men ibland är det skönt att skriva av sig, även om det kanske inte är så många som läser det.
-
Idag var jag i alla fall i Sjövik och red tillsammans med Sofie! :D Det var skitkul! Jag hade Conjac, och Sofie hade Izola istället för Felicia som hon brukar ha (för att vi skulle kunna raca, Pelicia orkar inte så mycket) :D
Vi red ner till Sjövik, och på vägen tillbaka gick det så jeeefla fort, vi galopperade asmycket! Vi galopperade i en backe som Sofie kallar "Sjöviksbacken", och herre min gud vad fort det gick där. Tänk er att ni transporteras så fort framåt att ni knappt ser vad som åker förbi på sidorna, och man kan inte göra annat än att le. Så ungefär, fast x10. UNDERBART! I alla fall tills jag ramlade av. Izola började nämligen dampa lite och sakta ner för att svänga in i skogen (som hon INTE fick!), och Conjac var inte alls med på det, utan fortsatte i samma vansinnestempo, och när Izola svängde in, så fick han lite panik och gjorde samma sak, så jag flög av i svängen. -.- Landade på övre delen av ryggen, och har skit ont i revbenen.. :( Det gör verkligen jätteont när jag andas djupt. Menmen, nu är det som det är, inget att göra åt det. ;)
-
När jag kom hem tog jag en lååång kall dusch. Det var sjukt skönt, eftersom jag hade blivit så varm när jag red.
Sedan åt jag middag, och så åkte vi direkt till Cortègen. Kanske inte jättekul, men det är liksom tradition. Och man kan faktiskt inte räkna sig som äkta göteborgare om man inte har varit på den. ;)
Jag ser alltid så frånvarande ut på bild. :O Haha.
Om ni tittar noga kanske ni ser att jag har rivsår på min högra arm som jag fick när jag ramlade av. :( Fult, och ont.
-
Puss!

SJÖIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG BARA DÖR ♥

Hej mina allsklingar! :D

JAG DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR DÖR AV LÄNGTAN! 53 DAGAR!
Jag skulle lägga upp hundratusentals bilder, men sen kom jag på att jag inte har dem på denna datorn, och jag orkar inte blogga från min PC för den suger.... Hehe. Ni kan ju alltid gå in på www.sjois.se och kolla :D Det är bäst!
Någon mer som ska åka? :D:D:D

OCH jag dör av längtan tills jag får åka till USA på highschool, det är bara lite mer än ett år dit. :D
OCH jag har inte skrivit att jag kom in på Rudebeck som jag ville. Hade det som förstaval, så är superglad! :D
Inte för att bilden har något att göra med inlägget.. Eller jo.. Sjöis = lycka, Gitarr = lycka. ♥

Whaazzuuuup?

Hej!
Jag har inte bloggat. För ovanlighets skull. Not. Haha. Men det är så sjukt fint väder ute, det har varit 22 grader varje dag (i skuggan!!!) och jag har inte precis känt för att sitta framför datan hela dagarna. Har mest legat ute och läst och solat. Sköööönt. Vad har ni haft för er medan jag varit borta? ;) Haha.
Herregud, idag hade jag ridning, och gissa vem jag fick rida? ^^ LUUDDDEEEEEE! :D Min älskling! Han är bästa hästen, ever. Fast han är lite seg.. Men när jag väl fick igång honom så gick han jättefint, trampade under sig och allt! :D Gissa vem som var svettig efteråt.. Hmm...... Kanske jag? Min tröja var dyngsur. Lite småååååäckligt.. Men tog en lång, KALL dusch när jag kom hem. Jag tror att det var typ.. 25 grader. Skitkallt, men grymt skönt!
Nu ska jag sova, morgondagen kommer nog att kännas lång. Jag har visserligen sovmorgon, men ändå.. Upp åtta istället för elva? Nja.. Inte så kul.
Bara för att jag har brist på bilder, och för att jag saknar Maria så mycket, så får ni en jättefin bild på oss. (I alla fall på henne.. Haha.)
Puss!

Nu är det jul igen och nu är det jul igen och julen varar väl till påska!

Hej!
Enligt min fina rubrik, tog alltså julen slut igår.. Stämmer ganska bra eftersom jag hittade ett gammalt julpynt i mitt rum som jag tog bort då! :D
Nu slipper vi i alla fall vintern, haha. ;) 18 grader har det varit idag, hur skönt? Fast ingen sol.. :( Vi får hoppas på bättre väder i helgen! :D
Nu ska jag ut med Issa och springa lite.. Duktig idag igen, hihihihihi! (a)
Måste fixa mig, hon är nog otålig, haha.
Pyyssaarna!

Oj vad duktig man kan vara

Hej! :D

 

Ursäkta mitt minst sagt långa avbrott i bloggandet. Jag vet egentligen inte varför jag bloggar.. Kanske för att Issa tycker att det är kul? Haha, hon är typ den enda som bryr sig. OCH hon har kommit hem från Gran Canaria idag! :D Pratade med henne från det att planet stod stilla på flygplatsen till att hon hade kommit hem och skulle äta! Typ 1 och en halv timma. :D Kan inte vänta tills jag får träffa henne imon, har saknat henne så SJUKT mycket! Jag började gråta när jag hörde hennes röst i telefonen.. Haha. Fast när jag träffar henne kommer jag bli deprimerad ändå för hon är så brun.........

 

Det har varit en väldigt bra dag idag! Först sov jag till typ kvart över elva, när min mormor som kom hem från Kreta igår kom upp och väckte mig! Så jag blev jätteglad över att se henne! :D Hon är här varje dag nästan, så det blir lite konstigt när hon plötsligt inte är det i en vecka.. Men sedan ringde i alla fall Julia och undrade om jag ville åka med henne till Frölunda torg och titta på balklänning. Det var väldigt roligt, speciellt eftersom den nyaste delen invigdes idag, så det var rea överallt! :D Fast jag gick ändå bara hem med lösnaglar, och två kulor glass på magen... Haha. Dom bjöd faktiskt på TRIUMFGLASS som hade öppnat! Mums!

 

Vid sju åkte jag till slingan och skulle springa med Sofie. Vi sprang två varv, och även om det inte gick jäääättefort så gjorde vi ju det i alla fall. Känner mig duktig, haha. Vi ska springa på gympan nästa fredag, så vi tänkte att det kanske var dags att putsa lite på konditionen? Hehe. Det behövs, kan jag säga.

Har planerat att springa såhär:

 

Denna veckan:

- Tisdag (gjorde inte....)

- Onsdag (idag! :D)

- Torsdag (Med Issa!! :D)

- Lördag

 

Nästa vecka:

- Måndag

- Tisdag

- Torsdag

- Fredag (på gympan)

 

Det kanske blir lite lättare i alla fall om jag nu håller mig till schemat? Det får vi kanske se hur det går...

Men i alla fall, på vägen hem från slingan fastnade vi på två skolor och gungade i evigheter. Fråga mig inte varför.. Men kul var det i alla fall! :D

Kom hem vid nio, och då var jag tvungen att fixa i ordning hos Issas kanin som jag också passar, tills idag då. ;D Så jag fick ge mig iväg igen, haha. Men nu, efter en lång, men underbar dag med härliga människor får jag äntligen.... LÄSA BREAKING DAWN! Hahahaha. Jag är besatt. Läser boken för fjärde gången, men kan aldrig få nog. För er som inte vet, är det den sista boken i "the Twilight-saga"... Haha. :D AWESOMEAWESOMEAWESOME bok säger jag bara. Alla böckerna är sjukbra. LÄS DEM!



Sofie tog denna underbart vackra bild när vi joggade. Jag måste bli bättre på att ta kort när jag gör saker, istället för att låna bilder av andra.. Haha. x)

 

Puss!


Gitarr!

Hej!
JAG HAR KÖPT EN NY GITARR IDAG! Är typ överlycklig! Ååh, den är underbar.
Hahaha, sista bilden är uppochner. :D
Och hamstrisarnaaa :D Hade lite "photoshoot" som min kära syster älskar att säga.
Det ser ut som jag stryper honom, IGEN... Men jag lovar att jag inte gör det. x)
Fiiiiiina <3

Jag har en tröja som det står Skräp TV på

Om någon vill veta.. Hahaha.
Jag ser ut som en man. Haha. Kanske har tagit Anabola androgera steroider? ;) Dåligt skämt....

Dagens outfit.. Första gången!

Heej! :D
Ja, jag vet, och det har sagts förut: Jag suger på att uppdatera! Menmen, nu skriver jag i alla fall! :D
Här kommer liten bild på mig idaaag ^^
Dålig bild, men ni ser kanske? :D
Tröja: Gina Tricot
Kjol: Monki
Leggings: Gina Tricot
Klocka: Ur & Penn
Hahaha, det ser ut som att jag stryper honom! Men det är i alla fall Issas lilla hamster Muffin som jag passar! :D
Så söt, och jättemysig!
Puss!

Åh vad glad jag är!

Hej! :D:D:D:D
Jag är superdupermegaextremtjätteglad! :D
Imorse upptäckte jag att det var moln.. Men sedan blev det sol, och nu är det jättesoligt överallt! :D
Min engelskalärare sa att "det antagligen inte kommer att vara några problem att höja ditt betyg" !!!! Så nu kommer jag nästan garanterat att få MVG! HYPAD! :D:D:D
Sedan gick jag hem i det 17 grader varma vädret, gick ut med Amos tillsammans med Issa, och kom hem.
Och snart jag rida! :D:D:D Jag dör vad underbart allt är idag!
Puss!

It's a sunny day

Hej! :)

Det är sol! Eller var i alla fall, nu är det moln.. haha. Men det är i alla fall varmt!
Vid två var det 19 grader ute! Helt sjukt! :D Vi har satt upp studsmattan, så jag låg på den och solade, läste Frida, och hoppade en del... Sommarkänsla!
Sedan har jag oljat 2 av 3 altaner, kan inte göra den sista idag för då kan vi nämligen inte komma in i vårt hus.. Haha. Ska göra den på tisdag, hoppas att det är lika fint väder då! Satt i linne hela tiden, så lite färg kan man ju alltid hoppas att man har fått? (a)
Nu ska jag snart åka iväg och träna. :) Fast först ska jag spela gitarr.. Mmm, vad jag har längtat, hela dagen, tihi!
Puss!

Dag 7: En bild på någon jag saknar

Gabi ♥ Jag saknar dig. :(

Danstävling!

Hello!
Hemma igen efter en mysig dag tillsammans med Maria i Skövde! :D
Hon skulle som sagt tävla (dans) och jag följde med. Det var hennes andra tävling i Superstar (först är man brons, silver, guld och star). Även fast det inte gick så bra som hon hade velat, så tyckte jag i alla fall att hon var BÄST!
Du är sjukt duktig Maria! <3
Glad tjej innan hon dansade :D

I bilen på vägen hem, och japp, Maria ser ut som en ängel, och jag ser ut som en.. Ko. Men det bjuder jag på ;D

Maria hade lösögonfransar, hihihihi, hon har så sjukt fina ögon!


Haha, visst är vi snygga? :D:D:D

PUSSSSS!

Hehehe

Jag har fått väldigt många kommentarer från mina kompisar att jag minsann lovade att lägga upp bilder på allt jag köpte på Ullared! Tyvärr så blev det ju lite stressigt med allt plugg, så jag har inte hunnit.. :S Men jag kan i alla fall lova er att bilder kommer i helgen!!
Bjuder på en oerhört vacker bild på mig.. Nu vet ni hur mitt hår ser ut när det blir blött och sedan torkar igen.
Jag hade plattat håret...................................... Haha.

Imorgon ska vi ha nationellt prov i engelska, hemkunskapsinlämning och SO-läxa, så jag har inte hunnit blogga så mycket nu heller.. Hehe, ska vi låtsas att det är dag 7 imorgon? xD Funderar på att skriva om listan så att ni får säga vad ni vill veta om mig istället? Vad säger ni om deeeeeet? ;D
Efter skolan ska jag i alla fall med Maria hem, och så ska jag sova där! :D Jag ska nämligen följa med henne på danstävling i Skövde på lördag, och vi åker 6.30, så det var enklast att jag sov där.. Haha. Längtar! :D
Nu måste jag verkligen sova, puss!

JAG ÄR SÄMST

Hallå i lingonskogen!
Vad har ni för er nu för tiden? Själv pluggar jag.
Vet ni vilken hemsk vecka jag har haft? Och än är den inte slut...
Detta har vi haft/ska vi ha i skolan:
- Franskaläxa x2
- Musikprov
- Företag - inlämnat & redovisning
- Högstadieboken - inlämnad
- Nationellt prov svenska
- Nationellt prov engelska
- NO-inlämning
- Bildläxa
- SO-läxa
HÄRLIG VECKA!
Jag dör. Men imon är sista dagen på helvetesveckan i alla fall. YAAAY! :D
Nu ska jag städa mitt lilla rum, det ser också ut som.. jag vet inte vad.
Puss!

Hemma igen!

Nu är jag hemma från Ullared igen!
Vi hade jätteroligt, köpte för alldeles för mycket pengar. Mitt kreditkort är mjukt... Haha, kul skämt.

Jag lägger upp bilder på allt jag köpte om en liten stund! :D
Puss!


I'm off to Ullared

Heeeeeeeeej! :D
Nu sitter jag i min säng med bara en strumpa. Var tvungen att avbryta mig själv i strumppåsättningen (oj, det kunde misstolkas.........) bara för att bloggaa, haha.
'
Ska till Ullared idag dåå, med Sofie och Julia! Det kommer bli awesome. Här är min listis:
- Ryktlåda
- Grimma
- ev. grimskaft (om jag hittar något finare än mitt gamla)
- Allroundspö
- "pälsskrapa" (vet inte vad det heter, men jag vet vad jag menar i alla fall, hahaha)
- ev. gummisnoddar
- några roliga borstar om jag hittar (impulsköp)
- ev. ridbyxor
- någon tröja
- Hannah Montana parfym (lite töntigt, men ÅH vad gott den luktar!)
- Lösnaglar
'
Sedan kommer det säkert att bli massa annat när jag väl är där.. Men det får ni veta mer om ikväll!
PUSSSSS!

Pållarna

Hej!
Idag har jag varit med Sofie i sjövik och ridit. Det var skitkul, hästarna var stört pigga, och Conjac som jag red busade en hel del. Det blev ganska många bocksprång, hihihi. Det är faktiskt ganska kul när de är så busiga.
Bild på Conjac från i somras. Så söt!
-
Conjacs sadel var hemsk! Ojojoj, jag har blåmärken på rumpan. Haha.
Så när jag och min syster skulle cykla till affären och handla glass (hihihi, gott!), så trodde jag att jag skulle dö.. var ju tvungen att sitta på sadeln..
-
Nu ska jag fortsätta kolla på Taken. :)
Puss!

Dag 6: Såhär ser min framtid ut!

Framtiden. Det beror ju på vad man menar med framtiden.
Men jag antar att först ska jag gå på gymnasiet, oväntat? Haha. Sen ska jag söka till idol, lyckas eller misslyckas, ingen aning. Om jag lyckas ska jag se till att bli något inom musikbranschen, annars ska jag vidareutbilda mig till barnläkare, kanske?
-
Fast först av allt, nästan, ska jag åka på HIGH SCHOOL! Har bestämt att jag vill åka 2012 - 2013 till USA!
Åh, jag längtar så sjukt mycket! Fast det är typ ett och ett halvt år kvar, men ändå. Haha, det ska ju handla om min framtid?
-
Sedan har jag planerat att gifta mig med Justin Bieber... Hihihihihihi. Det skulle vara.. Mm. Fast jag ska i alla fall gå på någon av hans konserter i alla fall när jag är i USA. Det kommer bli awesome.
-
Puss!

Icecream

Hello!
Just nu är det pissväder ute, dimma och regn, och gissa vad jag och Becka gör då?
Jo, vi tar cyklarna och cyklar till US-icecream, och äter glass. Haha, normalt? Nej, antagligen inte x)
Nu sitter vi och spelar gitarr, försöker lära oss Me and my guitar - Tom Dice som han spelar den. Det går rätt braaaaaaa faktiskt! :D Tänk om jag lägger upp en video sen...? Hehehehehe.
.
Hahaha, jag glömde att publicera förrut. Så ni får se det nuuu istället :)
Puss och kram skumbanan

Dag 5: I min handväska

Vad finns i min handväska...?
Öh, en hel den skit, haha. Nej, men typ plånbok, nycklar..
Smink oftast, parfym, hörlurar, mobil.
Haha, den här var ju inte så roligt. x)
Inte min men aa.. det är i alla fall en av de nya handväskorna i Maria Montazamis väskollektion!
"Tassels" , är vi förvånade? Nej, haha.
PYSSARNA PÅ RYMPORNA

RSS 2.0